Δροσιά, Ασφάλεια και Εξοικονόμηση με τις Θερμομονωτικές Πόρτες Ασφαλείας LOFT

10 Μάι.

Το καλοκαίρι έρχεται, και σκέφτεστε ήδη την ζέστη και τους μεγάλους λογαριασμούς ρεύματος που θα έρθουν εξ αιτίας του κλιματιστικού.

Για να συμβάλετε ακόμη περισσότερο στην θερμομόνωση του χώρου σας και να γλιτώσετε χρήματα από το κόστος του κλιματισμού, εκτός από τα εξωτερικά θερμομονωτικά κουφώματα της LOFT, τοποθετήστε τώρα και μια Πόρτα Ασφαλείας LOFT 

με Πιστοποίηση Θερμομόνωσης 1,4 W(m^2*K) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο UNI EN 10077-1-2, Αντιδιάρρηξης Κλάσης 3, Ηχομόνωσης 34 dB  και σήμανση CE, που αποδεικνύει την συμμόρφωση των προϊόντων μας στους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς ασφαλείας. (Η γενικότερη κατασκευή και πλήρωση του φύλλου της πόρτας μας είναι από ειδικό θερμομονωτικό υλικό που προσφέρει ιδιαίτερα αυξημένη θερμομόνωση).

Για να γίνει πιο κατανοητό το πόσο πολλή θερμομόνωση παρέχει η Πόρτα Ασφαλείας LOFT σε σύγκριση με τις άλλες απλά θωρακισμένες πόρτες, ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι περισσότερες πόρτες της αγοράς δεν έχουν καν καταγεγραμμένη την θερμική απόδοση τους, αφού αυτή είναι πολύ χαμηλή και δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, ενώ κάποιες που έχουν πιστοποιήσει την θερμική τους απόδοση προσφέρουν θερμομόνωση 1,8-2 W(m^2*K) – όσο χαμηλότερο είναι   το νούμερο, τόσο μεγαλύτερη η απόδοση. Συγκριτικά, ένα καλό εξωτερικό κούφωμα με υαλοπετάσματα ειδικά για θερμομόνωση προσφέρει μόνωση με αντίστοιχο συντελεστή 1,3. Η Πόρτα Ασφαλείας της LOFT με συντελεστή θερμομόνωσης 1,4 είναι λοιπόν μια άριστη επιλογή, τόσο θερμομονωτικά, όσο και από πλευράς ασφάλειας, ηχομόνωσης και αισθητικής.

Εννοείται πως οι υπόλοιπες πόρτες εισόδου, αλουμινίου, πλαστικές κλπ προσφέρουν ακόμα λιγότερη θερμομόνωση από ότι μια απλή θωρακισμένη πόρτα.

Για θερμική μόνωση του σπιτιού και από την κεντρική του είσοδο, Πόρτα Ασφαλείας από την LOFT.

Για Ησυχία, Ασφάλεια, Δροσιά και Οικονομία, με μια κίνηση.

Για περισσότερα,

  • δείτε τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα μας, περιηγούμενοι  από το πιο πάνω Μενού
  • δείτε μεγαλύτερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο site μας www.myloft.eu
  • ή επικοινωνήστε μαζί μας στα 2311 241443 & info@myloft.eu.

LOFTeam

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: